| Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация ) | Выслать повторно письмо для активации |
| Страницы: (302) « Первая ... 159 160 [161] 162 163 ... Последняя » ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) | ![]() ![]() |
| Pepe |
Отправлено: Май 6 2025, 23:36
|
![]() Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6501 Регистрация: 23-Май 23 Репутация: 329
|
Цитата (Juan Carlos @ Май 6 2025, 19:13) Обещает уже более полугода. Типа, когда я победю на выборах и стану канцлером, то подарю хохлам Турусы, у нас пара сотен готова у отправке. Дать может, почему нет-то? Теперь - точно ничто ему уже не мешает. А нет ли в Таурасах американских запчастей? Помаранчевьій Дед может запретит передачу -------------------- Хотите найти хороших русских, ищите в посадках.
|
|
|
| teo |
Отправлено: Май 7 2025, 00:36
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 46 Регистрация: 25-Апреля 25 Репутация: нет
|
Цитата (Juan Carlos @ Май 6 2025, 20:26) чо долго-то? до 9 мая еще время есть. Пиздафриц уже канцлер, приказать может вот хоть три часа назад уже. Загрузить первую партию ракет в грузовик - дело нескольких часов. Этой ночью можно уже отправлять подарки хохлам. Да я сам готов за баранку сесть и всё вам быстренько привезти. Забесплатно. А если их в грузовой литак загрузить, то еще быстрее. Пусть ваш черчель звонит Пиздафрицу, поздравляет его и просит прислать ракеты к завташнему утру. Хули тянуть. Мерц будет готов поставлять пока только надувные турусы... |
|
|
| anarxi |
Отправлено: Май 7 2025, 00:56
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3113 Регистрация: 10-Июля 22 Репутация: 187
|
Відстані тут звучать зовсім по-іншому. Коли це 300 метрів, то їх можна швидко пробігти, і дрони не встигнуть відреагувати. А коли поранений, то ці триста метрів можуть тягтися три години, і це в дуже хорошому випадку.
Кілька кілометрів логістики, котрі ще рік-півтора тому були питанням 5 хвилин — зараз це лотерея, це адреналінове напруження в очікуванні жахливого виття пропелерів з неба. Кілька кілометрів логістики — це інколи кілька днів, а інколи — це назавжди Источник: https://censor.net/ru/b3550660 |
|
|
| Nechriste |
Отправлено: Май 7 2025, 08:24
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 24207 Регистрация: 14-Апреля 18 Репутация: 755
|
Цитата (Nechriste @ Май 6 2025, 23:07) Хз что такое "ураган-1м", но говорят типа круто...было The first Russian loss of a 9K512 Uragan-1M.<br><br>It can be considered an approximate Russian equivalent of HIMARS. They are supposed to replace both BM-27 Uragan and BM-30 Smerch.<br><br>IISS data might be a bit old, but they claim that Russia had 6 of them pic.twitter.com/LLBYKSAVBy— Jakub Janovsky (@Rebel44CZ) May 6, 2025 По другим данньім єто бьіла ындийская KN-09 |
|
|
| fahed |
Отправлено: Май 7 2025, 09:14
|
![]() El amrou li ![]() ![]() ![]() Группа: Супермодераторы Сообщений: 83399 Регистрация: 28-Сентября 15 Репутация: 5069
|
-------------------- Такие как ты исподтишка тролят патриота © Madiev.
И прекратите уже говорить на ослоебском сленге. А то так и хочется вызвать ВКС и разбомбить ваш штаб нахуй. ©atalex Фахед, не надо нам тут доказывать, что ты фашист и экстремист. Мы и так поняли, что ты из себя представпляешь. ©atalex Омерзительнее Фахеда не встречала -редкостный фашист. © Мамаша Кураж. Защищает израильских террористов! © Михалыч. Ты - настоящий, 100% фашист. © Михалыч. Фахед, тот вообще, редкостный фашист, русофоб и еврей, даже не хочу и упоминать, что он пишет. © Juan Carlos. Посмотри на этого Фахеда - гомофоб, фашист, еврей, русофоб и так далее. © Juan Carlos. самый мерзкий из мерзейших русофобчиков, наш Фахед © Juan Carlos фашист и джихардист Фахед © Duenyr |
|
|
| fahed |
Отправлено: Май 7 2025, 10:08
|
![]() El amrou li ![]() ![]() ![]() Группа: Супермодераторы Сообщений: 83399 Регистрация: 28-Сентября 15 Репутация: 5069
|
-------------------- Такие как ты исподтишка тролят патриота © Madiev.
И прекратите уже говорить на ослоебском сленге. А то так и хочется вызвать ВКС и разбомбить ваш штаб нахуй. ©atalex Фахед, не надо нам тут доказывать, что ты фашист и экстремист. Мы и так поняли, что ты из себя представпляешь. ©atalex Омерзительнее Фахеда не встречала -редкостный фашист. © Мамаша Кураж. Защищает израильских террористов! © Михалыч. Ты - настоящий, 100% фашист. © Михалыч. Фахед, тот вообще, редкостный фашист, русофоб и еврей, даже не хочу и упоминать, что он пишет. © Juan Carlos. Посмотри на этого Фахеда - гомофоб, фашист, еврей, русофоб и так далее. © Juan Carlos. самый мерзкий из мерзейших русофобчиков, наш Фахед © Juan Carlos фашист и джихардист Фахед © Duenyr |
|
|
| Juan Carlos |
Отправлено: Май 7 2025, 10:18
|
![]() Centurio Maidanus ![]() ![]() ![]() Группа: Супермодераторы Сообщений: 52666 Регистрация: 4-Октября 15 Репутация: 2841
|
Цитата (teo @ Май 7 2025, 00:36) Мерц будет готов поставлять пока только надувные турусы... все вопросы к Мерцу - он заявлял о своей любви к хохлам и что будет поставлять им ракеты. я не возражаю и уже давно дал добро на отправку таурусов хохлам. теперь хохлы должны просто напомнить мерцу про ракеты - может, он просто забыл, столько забот же, столько дел. и я не понимаю, чо хохлы тормозят и ничего не говорят пиздафрицу про ракеты-то? как американцев, так они постоянно заёбывали своим "дай! дай! дай!", а как у мерца спросить - молчат, будто хуем подавились. |
|
|
| Nechriste |
Отправлено: Май 7 2025, 10:30
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 24207 Регистрация: 14-Апреля 18 Репутация: 755
|
Цитата (fahed @ Май 7 2025, 09:14) А пидоры попали по трем жилым домам в Киеве... |
|
|
| Саша Белый |
Отправлено: Май 7 2025, 10:37
|
![]() Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 26738 Регистрация: 4-Октября 15 Репутация: 1425
|
Из записей быта и взаимодействия ЗСУ
Всякого разного написано https://www.facebook.com/kms.german/posts/p...V4FoEVFbLKGHLjl Цитата ТГР «Покровськ» очолив полковник Марченко М.М. колись я про нього писав. Він давненько в ОТУ «Донецьк», при командуванні бригадного генерала Луценко, був одним із замів без права підпису. Займався авторством недолугих «Бойових розпоряджень» та інтригами. Взагалі у хлопця бекграунд геть ніякий від очільника Одеської ВЦА-звільнено за корупційний скандал, до славнозвісного контрнаступу на Запорізькому напрямку, результати якого ви пам’ятаєте. Рішення Тарнавського призначити цього пана на посаду керівника ТГР «Покровьк», я розумію. По перше прибрати подалі від себе токсичного хлопця, по друге покласти юридичну відповідальність за пройоби на керівника - який вже давно в них винен. Скільки можна тягнути, була пропозиція поїхати на Західну Україну укріпляти кордони-бо тут він реально всіх втомив. Так він відмовився, бо хоче, ні не так, дуже хоче стати генералом. Я не буду писати про те що в самому керівництві ТГР атмосфера геть не здорова і всі «тримають кулачки» щоб його вже зняли. Його комплекси і жага помсти направлені точно не у той бік фронту. Ну а тепер фактаж) Отримую розпорядження передати свої підрозділи та засоби в підпорядкування ХХ ОМБР. Читаю і реально повірити не можу. Щоб ви розуміли у ХХ ОМБР, за моїм напрямком по штату- півтора офіцера та три бійця і це реальна цифра. По засобам увага!!! Один доісторичний засіб, причому в його актуальності на напрямку великі сумніви. Про кількість своїх засобів і розрахунків писати не буду, але точно у рази більше. Питаю у командира підрозділу ХХ ОМБР, як він планує проводити ротацію та евакуацію. Цитата: «Яка ротація, яка евакуація у мене по засобам лише один бус і той потребує ремонту» є навіть аудіо запис бесіди). Розумію що справа геть може закінчиться бідою- підіймаю гвалт на ОКП. Прибуває нач РЕБ ОТУ «ХОРТИЦЯ» заст нач РЕБ ОТУ «ДОНЕЦЬК», представник ТГР «Покровськ». У нас була дуже емоційна бесіда, причому ОТУ «Донецьк», як і ОТУ «Хортиця» в ході бесіди погодились у недолугості подібних дій. Розробили пропозиції щодо залишення засобів в підпорядкуванні бригади а управління передати ХХОМБР. Якщо нормальною мовою, підрозділ далі виконує свої завдання в смузі, але де, що подавити, та знищити - вказує нам ХХОМБР. Формуємо шифрограму, відправляємо отримую відповідь: Якщо коротко нас було послано на Х%й, а офіцера який відповідав за напрямком РЕБ в ТГР «Покровськ» який доніс пропозицію- було відправлено «до особого розпорядження» у ХХОМБР). Чи є логіка і здоровий глузд в прийнятті подібного рішення вирішувати вам. А я лише можу доповісти наступне, до вчорашнього дня у смузі підари втрачали кожен третій дрон. Багато це чи мало, відповідь у лежить у площині забезпечення актуальними засобами протидії. І будь який засіб, це лише гора металобрухту, якщо немає навченого особового складу. Щоб виховати здоровий бойовий підрозділ, треба дуже багато часу. І якщо до людей ставляться як до м’яса, результат довго чекати не прийдеться. Зараз половина хлопців піде в СЗЧ, і я на це ніяк не вплину. Бо Держава і рекрутінг ім обіцяли службу у 111 Бригаді, а за рішенням Марченка, який уявив себе «Жуковим». Опинились у ХХОМБР. Далі буде втрата щільності прикриття підрозділів, збільшення втрат особового складу та позицій. На війні карма миттєва! І коли це станеться я хочу щоб Марченко пам’ятав хто винен. І як справжній офіцер, скористався своєю табельною зброєю. Ну а ми далі продовжуємо тримати оборону на 360 градусів і продовжуємо збір на пікап для евакуації і ротації. За останній час ми понесли відчутні втрати. Тож прошу небайдужих долучитись, посилання на банку в перщому коментарі, або сюди Монобанк 4441 1144 1650 9709 Оказывается нчальники РЭБ имеются в ихних ОТУ. С даже с заместительями ( заст нач - заступник начальника).Тока непонятно чем занимаются. (от предложения вести РЭБ борьбу по шифротлеграмам -кровь из глаз) -------------------- Murem za polskim mundurem
..... Як служыў я у пана Ды на трэцье лецейка-лета Заслужыў я ў пана Сталы побыт за гэта.... |
|
|
| Саша Белый |
Отправлено: Май 7 2025, 10:39
|
![]() Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 26738 Регистрация: 4-Октября 15 Репутация: 1425
|
там же в леннте
https://www.facebook.com/kms.german/posts/p...tQx9wbJYjcU73Hl Цитата #Покровськ ситуація важка, підари застосовують вже протягом місяця досвід ,який здобули на Курську. Дронів на оптоволокні дуже велика кількість, по своїм можливостям враження, вони слабше за звичайні ФПВі, але після враження цілі оптикою за декілька хвилин долітають звичайні засоби. Що дає свої пекельні плоди. При такій домінації знищуються логістичні маршрути і фронт починає просідати. Протидія; 1.Будівництво захисних сіток по логістичним маршрутам з подальшою системою обслуговування і відновлення. 2. Розвиток ешелонованого захисту засобами РЕБ. Якщо з першим пунктом все зрозуміло, то по другому багато запитань. Чому досі не зроблено, хто відповідальний. По порядку. Ще до нового року я підіймав питання щодо залучення у бригади засобів РЕБ дальньої дії, єдина підтримка йшла від Луганської ВЦА, Командуючого сил генерал-майора Плахути І.В., та Комбрига. Причому безпосередній керівник за напрямком РЕБ в КС, полковник Гаврилюк В.Ф. у цей проміжок часу займався комерційним лобізмом компанії «Квертус». Вимагав проведення випробувань в бойових умовах заздалегідь безкорисного засобу. Мною він був посланий на московію. Скрин перепіски можна подивитись нижче. Коли ми особисто побачились мені все стало зрозуміло, якість та бойовий досвід- відсутні, розмови про маленькі зарплати та велике навантаження і що Плахута на його думку бовдур. На мої доводи щодо втрати актуальності та невідповідність вимогам, до засобів які постачаються через централізовані канали . йому було похуй. Єдині шляхи отримати щось дієве були через фінансування субвенції і ПДФО. Об’єм фінансування ви зрозуміли, відповідно і бригада закривалась як могла. На війні карма приходить швидко, почалось загострення та втрати. Закритись встигли лише на 20 відсотків. З’явилась загроза втрати позицій і тут я познайомився з усіма. Від Драпатого, Тарнавського, Ніколюка до командуючого служби РЕБ ЗСУ. У всіх висновок один- слабкий РЕБ, згоден, давайте особовий склад, засоби. І ось тут найцікавіше. Вони дають рушниці, які коштують по 1.5 мільйона і курва неефективні вже, дають «Бумбокс» за 18000 долларів і його вперший же день знищує ФПВі. Тут я хочу зазначити, що засоби ближньої дії, які ми просили коштують від 250000 до 350000гр. і не вимагають окремих розрахунків та відповідають вимогам часу. Але знову мені відвантажують непотріб і я з сумним обличчям віддаю це все на підрозділи. Це все одно ,що давати картонний бронежилет бійцю і відправляти у бій. А тепер у мене питання до Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine та Офіс Президента України, хто винен у тому, що фронт просідає. Солдат в окопі? Комбат? Комбриг? Або ті довб@йоби ,які півроку назад робили бізнес, за який ми зараз платимо втратами життя бійців та позицій? І тобі бригадний генерал Палас раджу далі краще розбиратись у причинах, перш ніж офіцерів на штурм відправляти. (судя по верхней записи - его РЭБовца судя по содержанию постингов,таки направили беспосередньюо в бригады -и задергался) -------------------- Murem za polskim mundurem
..... Як служыў я у пана Ды на трэцье лецейка-лета Заслужыў я ў пана Сталы побыт за гэта.... |
|
|
| Nechriste |
Отправлено: Май 7 2025, 10:49
|
|
|
Гордон одобряэ
|
|
|
| Pampa |
Отправлено: Май 7 2025, 10:57
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Супермодераторы Сообщений: 67673 Регистрация: 3-Октября 15 Репутация: 2082
|
Наконец то Ладим Василич показывает зубы Президент Владимир Путин дал указание Министерству обороны РФ определить цели в Киеве для удара "Орешниками". -------------------- |
|
|
| Juan Carlos |
Отправлено: Май 7 2025, 11:02
|
![]() Centurio Maidanus ![]() ![]() ![]() Группа: Супермодераторы Сообщений: 52666 Регистрация: 4-Октября 15 Репутация: 2841
|
Цитата (Pampa @ Май 7 2025, 10:57) Наконец то Ладим Василич показывает зубы Президент Владимир Путин дал указание Министерству обороны РФ определить цели в Киеве для удара "Орешниками". ой как задёргался перед парадом-то, реально зассал дедуля. ну орешники, и чо? чем это отличается от ударов по киеву калибрами и искондерами? |
|
|
| Ghostbear |
Отправлено: Май 7 2025, 11:14
|
![]() Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 4069 Регистрация: 11-Октября 19 Репутация: 75
|
Цитата (gundos @ Май 6 2025, 22:26) кстати вот оригинал чел там нормально зрадоебит можно к Стрелкову соседом поехать за такое https://www.youtube.com/watch?v=goLKqwuQE5I "Я слышал", "говорил с сотрудниками ЗАГС". Населения нет, денег нет, оружия нет, всё плохо, мясные штурмы. Чё хохлы отступают тогда. Решительно непонятно |
|
|
| Pepe |
Отправлено: Май 7 2025, 11:16
|
![]() Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6501 Регистрация: 23-Май 23 Репутация: 329
|
Цитата (Juan Carlos @ Май 7 2025, 11:02) ой как задёргался перед парадом-то, реально зассал дедуля. ну орешники, и чо? чем это отличается от ударов по киеву калибрами и искондерами? больше возбуждения у зеточек, больше кровавьіх мозолей на руках патриотов -------------------- Хотите найти хороших русских, ищите в посадках.
|
|
|
| Zigzaur |
Отправлено: Май 7 2025, 11:21
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5536 Регистрация: 20-Февраля 22 Репутация: 327
|
Старый дряхлый президент со старческой деменцией обличает вопиющую тупость старого нового президента с запущенным нарциссизмом.
"Америка, ты одурела!" |
|
|
| Juan Carlos |
Отправлено: Май 7 2025, 11:22
|
|
Цитата (Pepe @ Май 7 2025, 11:16) больше возбуждения у зеточек, больше кровавьіх мозолей на руках патриотов лишь бы черчель ваш не зассал и дроны летели на москву все эти дни сплошным потоком. испортить показуху дедужке это очень важно, у него всё на показухе держится, весь его режим одна сплошная показуха - а этот парад, самый главный показушный эвент. если показуху испортите, дедушка начнет нервничать, а ему нервничать очень полезно, от этого у него может даже тромб в голове отовраться или сердечко пиздыкнется. поэтому нервируйте старого пердуна, злите его и изводите. |
|
|
| Zigzaur |
Отправлено: Май 7 2025, 11:23
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 5536 Регистрация: 20-Февраля 22 Репутация: 327
|
Цитата (Ghostbear @ Май 7 2025, 11:14) "Я слышал", "говорил с сотрудниками ЗАГС". Населения нет, денег нет, оружия нет, всё плохо, мясные штурмы. Чё хохлы отступают тогда. Решительно непонятно Линия фронта не сильно изменилась за три последних года войны. При приложенных усилиях и потерях, русские до сих пор топчутся в донбассе. |
|
|
| Andrey |
Отправлено: Май 7 2025, 11:27
|
|
Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2301 Регистрация: 15-Апреля 18 Репутация: 66
|
Самолеты в Кубинке пожгли или нет? Пишут пожар в тч на стоянках самолетов.
|
|
|
| Urbanus |
Отправлено: Май 7 2025, 11:28
|
![]() Активный пользователь ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 6765 Регистрация: 4-Октября 17 Репутация: 420
|
Цитата (Zigzaur @ Май 7 2025, 11:23) Линия фронта не сильно изменилась за три последних года войны. При приложенных усилиях и потерях, русские до сих пор топчутся в донбассе. Не ну не нужно так уж преуменьшать достижение российской армии, вот, по словам Гостбыра, за прошлую неделю даже пару посадок смогли занять! -------------------- Не возжелай страны ближнего своего, и свободы его, и сала его, и Крыма его - и не застрянут у тебя в жопе вилы его.
|
|
|
Страницы: (302) « Первая ... 159 160 [161] 162 163 ... Последняя » |
![]() ![]() |
| Мобильная версия |