Powered by Invision Power Board
Здравствуйте Гость ( Вход | Регистрация ) Выслать повторно письмо для активации

Страницы: (46) « Первая ... 33 34 [35] 36 37 ... Последняя »  ( Перейти к первому непрочитанному сообщению ) Reply to this topicStart new topic

> Российско-Украинская война Z #32., У пошуках Міндіча.
fahed
Отправлено: Янв 8 2026, 10:01
Quick Quote Quote Post

El amrou li

Цитата (gundos @ Янв 8 2026, 09:48)

пиздец
это все что надо знать про боевитых хохлов крикунов

В бригаде Хартия есть целый батальон из колумбийцев и бразильцев - РУГ. Если пораскинуть мозгами, то несложно догадаться (прежде чем пиздецкать), что батальон вряд ли составляет бОльшую часть бригады. А воюет там Хартия в полном составе.

Прежде чем думать что-то про "боевых крикунов" - можно применять мозги.

--------------------
Такие как ты исподтишка тролят патриота © Madiev.
И прекратите уже говорить на ослоебском сленге. А то так и хочется вызвать ВКС и разбомбить ваш штаб нахуй. ©atalex
Фахед, не надо нам тут доказывать, что ты фашист и экстремист. Мы и так поняли, что ты из себя представпляешь. ©atalex

Омерзительнее Фахеда не встречала -редкостный фашист. © Мамаша Кураж.
Защищает израильских террористов! © Михалыч.
Ты - настоящий, 100% фашист. © Михалыч.
Фахед, тот вообще, редкостный фашист, русофоб и еврей, даже не хочу и упоминать, что он пишет. © Juan Carlos.
Посмотри на этого Фахеда - гомофоб, фашист, еврей, русофоб и так далее. © Juan Carlos.
самый мерзкий из мерзейших русофобчиков, наш Фахед © Juan Carlos

фашист и джихардист Фахед © Duenyr

Саша Белый
Отправлено: Янв 8 2026, 14:28
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

У Владислава Стоцкого вего последнем отбтии шутрма,про который он рассказывал, где было 9 чел -половина тоже колумбийчики были. У Вырвы в ее расказе как отиблвась "на ярах" - кстати тоже было 1 или 2.
Это 4 броп Рубиж.

Как то непропоцинально вперед их суют.
С другой стороны -огонь все раставляет на свои места (тм),
И когда имееются такие вот "сумерки вооурженго народа" (снова тм) -вперед выходит огонь на первый план. Так как не все могут быть героями и отважынми в народе. А среди страшной и большой войны - тем более.
Вернее должен был бы выходить вперед огонь.
Так как страна не пришла на работу к ведру с амотолом - то огня нет, и маемо то что маемо.

--------------------
Murem za polskim mundurem
.....
Як служыў я у пана
Ды на трэцье лецейка-лета
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
Саша Белый
Отправлено: Янв 8 2026, 15:02
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Какие то рейды вокруг и около Каховского вдхр

Тут какие то по лесу скачки еще летние или осенние

Густо пошли в ютубчике давние ,несколько месяцев назда,пермоги над 1-2 чмобами.

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
Саша Белый
Отправлено: Янв 8 2026, 15:30
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Между тем рубанулось в Днепропетровской обалсти
в части регионво восстановили
https://t.me/dtek_ua/3669
в части все еще нет

https://zn.ua/ukr/energetics/filatov-povido...ez-blekaut.html

Гейропка спешит на помощь с энергией, пока укрвысруки под заливистый регот местной укрфаркции продолжают воровать ( сканады с защитой от Найема и коррпцией в Энергоатоме -вспхынули и загасли без результатов) и кидать двушечку на Москву.
https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/eksport-import-...u-ukrajini.html
Цитата
Структура імпорту за напрямками надходження електроенергії: Угорщина - 261,8 тис. МВт-год (41%); Словаччина - 133,7 тис. МВт-год (21%); Румунія - 115,0 тис. МВт-год (18%); Польща - 114,8 тис. МВт-год (18%); Молдова - 14,2 тис. МВт-год (2%).

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
Juan Carlos
Отправлено: Янв 8 2026, 16:15
Quick Quote Quote Post

Centurio Maidanus

ну щто, вот и свершилось.
надеюсь, вы уже слышите, как дрожит земля от могучей поступи нового глобального геополитического гиганта?
то-то же.

Пиздафриц намерен послать на украину бундесвер для сдерживания москалей. Как только начнется перемирие, тут он сразу же и пошлёт немецких солдат.

Блять, когда уже Медведев этого уебана ушастого похитит и посадит в свой гарем на цепь.

Саша Белый
Отправлено: Янв 8 2026, 19:11
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Теперь уже и зсушники ТРО-шники жалуются что укр-вагнера из новых гвардейцев Сырского их прессуют

Димитрий Глущенко о ктором я писал выше ,ставший недавно комбтом, 4\108 - и тоже там торгует ебалом, говорит что вышло непонятка и прикрыо непоразуминне -хлопцев отправили 2\108 на учення а навчальный центр 225 дшп. (а потом в ура-атаку по пятеркам на убой об окроник нахуй)

в каментах тоже много всякого.

зы

https://www.facebook.com/dmitrij.glusenko.3...vAWKS41UjrHHPTl

Цитата
Hurystrymba Yuliia
Пане командире, ви зараз кого захищаєте? Тих хто прийшов в масках зі зброєю, та погрузили їх в вантажівку та повезли в невідомому напрямку. Дуже шкода що ви це називаєте просто непорозуміння.
1 дн.
Ответить

Автор
Дмитрий Глущенко
Hurystrymba Yuliia я захищаю Україну і своїх побратимів! Мої хлопці на місцях!!!
1 дн.
Ответить
Марина Дівніч
Дмитрий Глущенко а 2 бат де?
На якому навчанні?
Яких пілотів 2 бат!!! буде захищати?
1 дн.
Ответить
Luyba Petrenko
Дмитрий Глущенко Якщо ваші на місцях,то наші НІ!!!!
1 дн.
Ответить

Автор
Дмитрий Глущенко
Марина Дівніч чому ви мені задаєте це питання?
1 дн.
Ответить
Марина Дівніч
Дмитрий Глущенко тому що, на зараз тільки з Вами є комунікація, крім того на цьому відео Ви старший офіцер.

Цитата
Luyba Petrenko
Під дулами автоматів все можна сказати,у мене до тебе одне запитання чому наші чоловіки такі залякані???Ви кажете вийшло непорозуміння тоді до тебе друге запитання чому мій чоловік не відповідає на дзвінки.Якщо ти розказуєш що вони переймають досвід.Це не людське відношення до військових.Чекаю на роз'яснення???
1 дн.
Ответить
Отредактировано

Автор
Дмитрий Глущенко
Luyba Petrenko задавайте питання командиру свого підрозділу! Я відповідаю за своїх

Шо тут скажешь...
3 года назаду крфаркция реготала и пальцем крутила про штрафные роты для престпников, а сейчас преступники спаяслись в шайки вокруг командирво на диванаха, и вобмен на то чтоыб тусоватсья в денщиках - сами прессуют обычных солдат.

зы2
https://www.facebook.com/102.battalion/post...gUSYUSU96qrpBWl

Цитата
Батальйон Самарівські Вовки 108-ї бригади ТРО
Друзі, важливе уточнення. У цьому дописі ми говоримо виключно про ситуацію, яка сталася в 4 батальйоні 108-ї бригади. Після службових з’ясувань питання врегульовано — військовослужбовці повернулися на свої місця, підрозділ працює у штатному режимі.
Ми бачимо у коментарях повідомлення про схожі проблеми в інших підрозділах. Ми не заперечуємо, що такі ситуації можуть існувати, але:
➡️ вони не стосуються нашого батальйону,
➡️ ми не маємо повноважень коментувати чи вирішувати питання інших частин.
Просимо не звинувачувати наш підрозділ у тому, на що ми не впливаємо. Дякуємо всім за небайдужість і підтримку. Працюємо далі заради спільної перемоги.
1 дн.
Ответить
Дана Мама
Батальйон Самарівські Вовки 108-ї бригади ТРО чому ви їх бачите!
.1-тому що 108тро зробила в своїй публікації посилання на вас,щоб прикрити свої (_*_)
2-тому що і вони і ви вже позакривали коментарі,щоб правда справжня не вилилася на зовні
3-раді хоча б за ваших людей,яких вам довелося повернути із-за розголосу
4-ви там виклали нове відео з командиром вашого 4 батальйону Глущенком (де також закриті коментарі) і чомусь біля нього сидять люди з 108тро 2 батальйону, яких неправомірно забрали під прицілами автоматів і надалі так і поводяться з ними,наче вони не військові ЗСУ,а полонені !
5-Чому там не знаходиться замість вас і не звертається до людей командир 2 батальйону Андрій Скрябін,коли за столом сидять його люди ,а не ваші.
6-Коли ви у тісному контакті із злочинцями 108 тро 2б та 225ошп і виконуєте злочині накази,коли ви є співучасником цих дій,то до вас також є питання
7-Що просять рідні і чому розголос-
Не дотримання статуту та злочині дії та поводження з військовослужбовцями України,які захищають її добровільно і деякі з 15-16 року війни!
8-Бо командир 108 тро 2 батальону обіср-ся і напевно потрібний лікарняний(тому його ніде не видно), а хлопці які тільки з позицій у ,яких є травми навіть не отримали медичного огляду у ваші співпрацюючій 225ошп.Ще у нього нажаль видно у одного не працює зв'язок з 225ошп(бо не поповнив рахунок на телефоні😂😂😂)та водія немає приїхати,бо всіх здав 225 ошп.
9- Припиніть підтримувати злочини інших,майте гідність,бо соромно ,що таке коїться у нас-гірше раш-ки.
10 Підриваєте бойовий дух,та насміх виставляєте себе та нашу країну,такі командири,як ви всі там.Хто піде захищати її,коли ви добровольців так принижуєте,а потім ловлять людей ,як собак по вулицях,бо немає з ким йти на бій.
Беріть приклади з К2 навіть сзч-ки йдуть до них(чи немає втрат у них-є ,і це нажаль буде бо війна,але щоб поводилися вони з бійцями своїми,як з полоненими,як зі скотиною та водили під прицілом-Ні),а ви всі Ганьба нашої країни!!!!
1 дн.
Ответить
Наталия Выставная
Батальйон Самарівські Вовки 108-ї бригади ТРО ви бачите ,що людям болить ! То де ім ще це писати щоб їх почули.

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
fahed
Отправлено: Янв 8 2026, 20:20
Quick Quote Quote Post

El amrou li

--------------------
И прекратите уже говорить на ослоебском сленге. А то так и хочется вызвать ВКС и разбомбить ваш штаб нахуй. ©atalex
Фахед, не надо нам тут доказывать, что ты фашист и экстремист. Мы и так поняли, что ты из себя представпляешь. ©atalex

Фахед, тот вообще, редкостный фашист, русофоб и еврей, даже не хочу и упоминать, что он пишет. © Juan Carlos.
Посмотри на этого Фахеда - гомофоб, фашист, еврей, русофоб и так далее. © Juan Carlos.

gundos
Отправлено: Янв 8 2026, 20:55
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Цитата (fahed @ Янв 8 2026, 10:01)
В бригаде Хартия есть целый батальон из колумбийцев и бразильцев - РУГ. Если пораскинуть мозгами, то несложно догадаться (прежде чем пиздецкать), что батальон вряд ли составляет бОльшую часть бригады. А воюет там Хартия в полном составе.

Прежде чем думать что-то про "боевых крикунов" - можно применять мозги.

К наличию твоих мозгов тоже есть вопросы. Нести теории прикрывая очевидное - украинцев патриотов за четыре года выбили.
Остались хохлы на диванах и в тылу.
Воевать не хотят, но красть и комментировать хотят.
Фронт - результаты на карте.
Продолжай плявузгать
fahed
Отправлено: Янв 8 2026, 21:05
Quick Quote Quote Post

El amrou li

Цитата (gundos @ Янв 8 2026, 20:55)
К наличию твоих мозгов тоже есть вопросы. Нести теории прикрывая очевидное - украинцев патриотов за четыре года выбили.
Остались хохлы на диванах и в тылу.
Воевать не хотят, но красть и комментировать хотят.
Фронт - результаты на карте.
Продолжай плявузгать

Ты ещё покукарекай, что иностранцы составляют большинство в ВСУ, раз патриотов повыбивало.

АТО сейчас попрошу пруфы, чтоб ты примерно раскидал текущую численность бригады НГ, нацсостав в процентах. Не принесешь - поедешь на мороз.

--------------------

Juan Carlos
Отправлено: Янв 8 2026, 21:23
Quick Quote Quote Post

Centurio Maidanus

эх, было время, был Вождь жив, при нем хохлы не осмеливались лезть на роисю, он их быстро на место ставил.
а как умер, так и попёрли с шести направлений.

Саша Белый
Отправлено: Янв 8 2026, 22:01
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Цитата (fahed @ Сегодня, 21:05)
АТО сейчас попрошу пруфы, чтоб ты примерно раскидал текущую численность бригады НГ, нацсостав в процентах. Не принесешь - поедешь на мороз.

Надо в селетке уточнить выборку , перед расчетом процента выбытия патриотов, - с учётом абатальонного барбершопа и бригадного массажного кабинета или без. АТО есть ньюансы

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
gundos
Отправлено: Янв 9 2026, 00:18
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Цитата (fahed @ Янв 8 2026, 21:05)
Ты ещё покукарекай, что иностранцы составляют большинство в ВСУ, раз патриотов повыбивало.

кукарекают твои соседи по хате, судя по жаргону
Саша Белый
Отправлено: Янв 9 2026, 07:52
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Тише ,тише, товарищи венчурные инвесторы.

Якобы Грешником по ненавистному Львову
https://focus.ua/voennye-novosti/739758-rf-...ristikah-rakety
Цитата
пресс-служба Воздушного командования "Запад" Воздушных Сил ВС Украины.

Там отметили, что 8 января в 23 часа 47 минут ВС РФ нанесли ракетный удар по объектам инфраструктуры во Львове, применив баллистическую ракету.

"Воздушная цель двигалась со скоростью около 13 тысяч километров в час по баллистической траектории. Тип ракеты, которой российские агрессоры атаковали город, будет установлен после изучения всех ее элементов", — говорится в сообщении.

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
gundos
Отправлено: Янв 9 2026, 07:59
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Цитата (Саша Белый @ Янв 9 2026, 07:52)
Тише ,тише, товарищи венчурные инвесторы.

Якобы Грешником по ненавистному Львову
https://focus.ua/voennye-novosti/739758-rf-...ristikah-rakety

В рашн пабликах стонут от восторга
Типа Шарий уже слил фотки, попали по газовым хранилищам большим.
Саша Белый
Отправлено: Янв 9 2026, 08:01
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Между тем объявлен новый геймчейнджер

Цитата
Саме тому ми створюємо Курс, який дасть можливість опанувати найсильнішу зброю під час будь якої війни. Навчитись працювати з програмним забезпеченням людей, знаходити там вірусні додатки та застосувавши "антивіруси" поступово повертати в реальність мільйони біороботів.

Після успішного проходження Курсу можна стати одним з десятків тисяч інформаційних спецпризначенців.

И вот это вот все
То-то укрфракция редко заходить - проходит курс информационный спецпризначенцов наверное

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
Аарон
Отправлено: Янв 9 2026, 09:49
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Саша Белый
Отправлено: Янв 9 2026, 09:55
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Женщина ищет мужа , пропавшего без вести в 32 стр у с Удачное в конце 2024 , когда были бои у Покровска ( относительно старая статья, )- южнее городка поля.
Сам он перевел из тех обслуги ввс , куда первоначально призван в 22, а уже в Питере все относительно быстро произошло

Есть некие численные данные :
https://bukvy.org/vsi-jogo-rechi-buly-netor...yklogo-bijczya/
Цитата

– Олесю, знаю, що на момент зникнення (у грудні 2024 року), Олександр перебував на Покровському напрямку. Яким взагалі був його шлях у війську до цього? Чи Покровськ – це і є його перший бойовий вихід?

– У військо він пішов за повісткою ще у 2022 році, адже раніше проходив службу на морському флоті. Сприйняв це абсолютно спокійно, бо на той час багато людей йшли у військо, і добровільно. Всі ми пам’ятаємо, як близько ворог підійшов до Києва, тож тоді ніхто навіть не думав ховатися.

Покровський напрямок – не перший бойовий вихід. Спочатку мій чоловік служив у тиловій частині, в повітряних силах, у складі 40-ї бригади тактичної авіації “Привид Києва”. Потім, десь у жовтні 2023 року, їх прикомандирували до 36-ї бригади, а згодом – до 35-ї. Ще згодом – їх повернули в 40-ву. І вже звідти його звільнили після наказу про переведення особового складу з тилових частин.

Фото: особистий архів Олесі

Так, 6-го листопада Олександра перевели до 32-ї бригади. Приблизно місяць він перебував на Запорізькому напрямку, а 5-го грудня прибув до селища Удачне (Покровський район). Наступного дня, 6 грудня, відбувся їхній перший бойовий вихід, після якого вони повернулися. Але вже 7 грудня вони знову вийшли на завдання, з якого не повернувся ніхто.

Цитата
– Скажіть, а чи є хоча б приблизна статистика щодо зниклих військових 32-ї бригади на Покровському напрямку? І чи за цей час проводились якісь евакуації тіл загиблих з поля бою, наприклад?

– Важко сказати. Людей зникло дуже багато. Якщо я володію правильною інформацією, то лише за грудень 2024 року з цієї бригади та суміжних підрозділів зникло понад 3000 осіб. Але це не всі зниклі. Це рахуються як “втрати особового складу”, тобто не лише ті, хто зник безвісти, а й ті, хто отримав поранення, потрапив у полон, загинув, чи навіть пішов у СЗЧ.

Так вот понемногу пихота и кончилась, полпускаемая вперёд понемногу ,почти без ничего из огневой поддержки под задорные крики в рацию с красного дивана и рассказы про геймчейнджер с Алиэкрспрессе

Как нам тут укрфракция исполняла - ведро с амотолом не нужно ,а вдруг калибер прилетит, а вдруг мясной подвоз, а ничего нельзя поделать, война дронов и новый порох довайти, что за дедовская хуита

Цитата
– Чи відомо, що сталось з цими позиціями згодом? Чи вони були одразу окупованими, чи туди продовжили відправляти бійців? Загалом, чи є інформація про те, як там просунувся ворог за ці два місяці?

– Знаю, що наразі бригада перебуває десь в Дніпропетровській області. Але вони і раніше там базувались. До того, як мій чоловік був направлений в селище Удачне, він теж перебував в Дніпропетровській області. Щодо тих позицій – вони були втрачені буквально того дня, коли зник Олександр. Цю бригаду “розбивали” чотири рази з моменту її формування. Це багато про що говорить.

Следует отметить что СММ 32 бригады задору не теряет и труляля видосы с вырывпющкц в ши п зычкрй идут до сих пор потоком
https://www.facebook.com/share/v/1Fgw8XFVGW/

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
Juan Carlos
Отправлено: Янв 9 2026, 10:35
Quick Quote Quote Post

Centurio Maidanus

Цитата (Саша Белый @ Янв 9 2026, 08:01)
повертати в реальність мільйони біороботів

не, ну если и правда вот так вот, то я не сомневаюсь в скорой перемоге.
Саша Белый
Отправлено: Янв 9 2026, 15:10
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Продолжается эппея с 108 тро и 225 шп (где тамовбченки вкупе с примазавшимися денщиками-зечарами - гонят терториалов на шутрма,потратив уже своих,и видимо не одну волну )
https://www.facebook.com/marina.divnic/post...EN49k3LJVc1cDKl

Цитата
Марина Дівніч
4 ч.
·
Реальність
Військовослужбовці 225 ОШП за усним розпорядженням, начебто від Сирського, прибувають у розпорядження 108-ї бригади й під дулами автоматів віддають наказ завантажитися у вантажівки особовому складу іншої бригади.
На відео видно, що хлопці з 2-го батальйону сидять у тій вантажівці у формі, яка не підходить навіть за сезоном. Тобто вони не розуміють, що на них очікує.
На другому відео видно, що хлопцям побратими встигли зібрати та передати захист (шолом, бронежилет, шапку, телефон). Тобто вже було розуміння, що це не перевірка наявності особового складу в місці розташування, як пояснювали деякі посадові особи батальйону.
А далі починається ще більший сюр.
Військовослужбовці зникають!
Зв’язок відсутній!
Дружини починають бити на сполох.
Телефонують, пишуть безпосереднім командирам — у відповідь тиша, згодом неправдоподібні пояснення.
Підтвердження розвитку подій з публікації в «Українській правді».
Анонімна інформація офіцера 108-ї бригади:
«Людей повиводили з хат, сказали вантажитися в машини. На запитання, куди їдемо, відповіли, що в місто N (приховано — УП) на казарму. Частина намагалася втекти на блокпості, але їх оточили й сказали, що вони поїдуть тримати лінію оборони 225-ки. Ми називаємо це диверсією. У людей був такий стан… вони відчували себе програними».
Публікація на офіційній сторінці 108-ї бригади повідомляє про навчання, про яке ніхто не знав.
Потім уночі з’являється відео з комбатом 4-го батальйону та військовослужбовцями 2-го бату, яке викликає ще більше запитань.
Згодом з’являється інформація, що частину хлопців тримають у підвалі, частину відправили на штурм, інших — розпорошують по підрозділах 225 ОШП.
Брехня про злагодження
Речник Волошин у коментарі УП пояснив, що це не перші подібні злагодження, оскільки зазвичай вважалося, що бійці 108-ї бригади знали, куди і для чого їх везуть.
Наступна брехня
Чи то навчання, чи таки злагодження, але телефони забрали, щоб окупанти не знали про місце розташування позицій.
Спікер також повідомив, що наразі захисники 108-ї бригади перебувають у навчальному центрі. Вони поглиблюють знання з такмеду, працюють із дронами тощо. Із ними також працював психолог.
І знову брехня, бо на момент цього інтерв’ю хлопці були ще в підвалі.
Дякую ❤️ безмежно кожному, хто репостив відео та коментарі дружин!
Завдяки цьому дали можливість військовослужбовцям 2-го бату зателефонувати додому.
Але це відбувається під наглядом конвою — військових з 225 ОШП.
Навчання (злагодження) під дулами автоматів 225ошп?

по ссылке богато сркинштов.видео, деталировки и т.п.
например
https://scontent-waw2-1.xx.fbcdn.net/v/t39....0rg&oe=6966BEF1

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
Саша Белый
Отправлено: Янв 9 2026, 15:12
Quick Quote Quote Post

Активный пользователь

Воруют и на минах (не минометных, а саперных)

Цитата
Правоохранители пресекли деятельность преступной организации, которая завладела почти 3 миллиардами гривен бюджетных средств, выделенных на закупку противопехотных и противотанковых мин для украинских военных.

Источник: ГБР, генеральный прокурор Руслан Кравченко в соцсетях

Прямая речь Кравченко: "Одна из компаний-поставщиков заключила пять крупных контрактов с Департаментом военно-технической политики Минобороны, Агентством оборонных закупок и командованием Сил логистики ВСУ на более чем 10 млрд грн.

По этим договорам должны были поставить более 360 тысяч комплектов мин различных типов. Результат другой: ни полноценных мин, ни государственных денег".

ДБР зупинило оборудку з постачання неякісних мін для потреб оборони майже на 3 млрд грн
Детали: По данным следствия, участники преступной организации создали фиктивную картину способности изготавливать и поставлять боеприпасы. Для этого они использовали общество с ограниченной ответственностью, которое ранее никогда не занималось производством мин, но получило доступ к контрактам Министерства обороны с многомиллиардными авансами.

Чтобы ввести в заблуждение военных чиновников и военные представительства, фигуранты искусственно "разгоняли" финансовые показатели предприятия — в конце 2022 года они массово переводили средства между связанными структурами, создавая видимость большого оборота и финансовой стабильности.

Кроме этого, фигуранты организовали подготовку технической и конструкторской документации на противопехотные мины ПВП-50 и ПВП-200, а также на противотанковые мины МПТ-23П2. В этих документах сознательно закладывали ложные сведения: указывали взрыватели, которые фактически не могли использоваться с такими изделиями, завышали реальный вес взрывных устройств, предусматривали применение взрывчатых веществ с неподходящим химическим составом.

Слидство трывае
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2026/01/09/8015320/

(на 3-4 минуте обсуждают использование конверсионных кусков присланных из ликвидации для А-IX-1 - гексоген,и как с ним намутить -вместо того чтобы на урвоен страны принятьв работу сурогатные ВВ)

--------------------
.....
Як служыў я у пана
Заслужыў я ў пана
Сталы побыт за гэта....
0 Пользователей читают эту тему (0 Гостей и 0 Скрытых Пользователей)
0 Пользователей:

Topic Options Страницы: (46) « Первая ... 33 34 [35] 36 37 ... Последняя » Reply to this topicStart new topic

Мобильная версия